FÅ ETT ERBJUDANDE

TITAN Containers Colour Logo Transparent

TITAN Containers erbjuder försäljning och uthyrning av olika containertyper, energisnåla kyl-/fryscontainrar och självförvaring i Sverige. Med över 30 års erfarenhet, rikstäckande depåer och skräddarsydda lösningar, levererar vi till tusentals nöjda kunder.

+46 42 121955

Vilken tjänst söker du ?

KÖP ELLER HYRFÖRFRÅGAN

FÖRVARING/FÖRRÅDSFÖRFRÅGAN

KYLFÖRVARINGSFÖRFRÅGAN

 

INDUSTRI - INDUSTRIELLA LÖSNINGAR

KYLFÖRVARINGSFÖRFRÅGAN +46 42 121955

INDUSTRIELLA MATERIAL OCH PRODUKTER

Moderna industriella material kräver ofta lagring under optimala temperaturförhållanden. Det kan handla om material som fibrer och bindemedel, men många kemikalier måste också lagras inom ett visst temperaturintervall innan de används.

ArcticStores fungerar mellan -40 °C och +45 °C och för riktigt höga temperaturer använder vi vår HotStore, som ger en temperatur på upp till +80 °C.

INDUSTRIAL MATERIALS AND PRODUCTS - TITAN Containers

KALLPROVNING OCH KALLPROVNING AV MATERIAL, KOMPONENTER OCH PRODUKTER.


Vi investerar kontinuerligt i att skapa ännu tuffare miljöförhållanden för kalltestning av både enskilda komponenter och kompletta produkter. Detta är numera ett helt normalt krav för oss.

Våra vanliga ArcticStores håller temperaturer på -40 °C och är tillräckligt stora för att testa en hel bil i dem.

ArcticStore

BEHÖVER DU SÄKER, PÅLITLIG, ANVÄNDARVÄNLIG
KYLFÖRVARING?

FRÅGA NU EFTER ARCTICSTORE™-MODELLEN SOM PASSAR DINA BEHOV.

Snabb, vänlig och professionell service från våra erfarna kundtjänstteam. Vi kan leverera den direkt till din dörr. Snabb tillgång till ArcticStores ex-depå i nästan 40 länder. Mer specialiserade modeller finns ofta tillgängliga i våra viktiga distributionscenter. Kort- och långtidsuthyrning transparent prissättning och inga dolda kostnader.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig.

Ring oss på +46 42 121955