FÅ ETT ERBJUDANDE

TITAN Containers Colour Logo Transparent

TITAN Containers erbjuder försäljning och uthyrning av olika containertyper, energisnåla kyl-/fryscontainrar och självförvaring i Sverige. Med över 30 års erfarenhet, rikstäckande depåer och skräddarsydda lösningar, levererar vi till tusentals nöjda kunder.

+46 42 121955

Vilken tjänst söker du ?

KÖP ELLER HYRFÖRFRÅGAN

FÖRVARING/FÖRRÅDSFÖRFRÅGAN

KYLFÖRVARINGSFÖRFRÅGAN

 

INTRODUKTION AV SMARTARCTIC FJÄRRÖVERVAKNING

KYLFÖRVARINGSFÖRFRÅGAN +46 42 121955

KONFIGURERA, KONTROLLERA OCH FÅ LARMMEDDELANDEN MED TITANS FJÄRRÖVERVAKNINGSMODEM FÖR ARCTICSTORES.

Smartarctic banner

Lätt att nå från var som helst. Hem, kontor eller på språng. 24 timmar om dygnet.

Föreställ dig att du kan övervaka och styra ditt ArcticStore kylrum från din dator eller enhet, var som helst och när som helst.

Med TITANs smarta SmartArctic-funktion för fjärrövervakning och fjärrstyrning kan du få tillgång till ditt ArcticStore via ett säkert, enkelt och användarvänligt gränssnitt. Här kan du övervaka prestanda och status, visa loggfiler, ändra inställningar och till och med konfigurera larmmeddelanden.

SMARTARCTIC ÄR HÄR

Ta kontroll över din ArcticStore med SmartArctic. Uppgradera idag för att få hela Arctic upplevelsen

 

Smartarctic
 

HUR FUNGERAR DET

Vi kombinerar innovativt tänkande och toppmodern teknik.

ÖVERVAKNING

ÖVERVAKNING

TITAN:s kylcontainrar som är utrustade med SmartArctic kan skicka driftsinformation, inklusive larm och temperaturhistorik.

STYRNING

STYRNING

SmartArctic gör det möjligt för användare att hantera och styra olika kylfunktioner på distans. Ändra inställningar, ställ in larm, starta avfrostning och mycket mer.

LADDA NER

LADDA NER

Med SmartArctic är det möjligt att hämta ut loggen från styrenheten och ladda ner den på distans till en dator eller exportera datafilen direkt till Excel.

Smartarctic

FÅ ALLA FÖRDELAR

SmartArctic sparar inte bara tid och pengar, utan ger även mervärde till din dagliga verksamhet.

Service

Förstklassig service.

SmartArctic är en premiumtjänst som du kan välja att betala för och som inte bara sparar tid och pengar, utan även ger mervärde till din dagliga verksamhet.

24/7

När som helst. Var som helst

Via den globala övervakningsservern kan du komma åt din enhet dygnet runt, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året via säker webbåtkomst.

Spara pengar. Spara tid.

Spara pengar. Spara tid.

Spara tid och minska driftskostnaderna genom att ta ut loggar och ladda ner dem på distans till vilken dator som helst med SmartArctic.

Övervaka prestanda

Övervaka prestanda

Temperaturen loggas var 10:e minut och du kan välja vilket intervall som helst för att se de många temperaturvärdena i ett diagram.

Hantera larm och meddelanden

Hantera larm och meddelanden

Ställ in och ta emot larm i händelse av fel. Definiera parametrar i systemet - t.ex. temperatur eller typ av felmeddelande.

Konfigurera inställningsvärden

Konfigurera inställningsvärden

Säkerställa en effektiv hantering av kylkedjan genom att uppdatera kylinställningarna, t.ex. inställningar för att bibehålla produktkvaliteten.

Manual

Initiera manual

Vid avfrostning under driften av ett kylaggregat bildas ett lager is på förångaren beroende på den inställda temperaturen. Håll dina produkter säkra genom att fjärrstyra ytterligare avfrostning.

Remote

Fjärrdiagnostik

Våra tekniker kan undersöka och diagnostisera eventuella tekniska fel innan de besöker din anläggning och containern för att säkerställa optimal prestanda och minimal driftstopp.

GPS Tracking

GPS Spårning

SmartArctic är utrustad med ett globalt satellitnavigeringssystem (GNSS) och noggrann positionering och spårningsinformation säkerställer att dina enheter alltid är synliga.

GET SMART TODAY
ORDER YOUR SMARTARCTIC NOW!

 

ERFARENHET AV MODERN KYLTEKNIK.

Få alla fördelar med modern kylteknik.

BIBEHÅLLA PRODUKTKVALITETEN

ArcticStores erbjuder redan en pålitlig miljö för dina produkter. SmartArctic ger bara en extra grad av komfort, för säkerhets skull.

Färskt eller fryst spelar ingen roll
SmartArctic fungerar och lämnar rapporter över hela temperaturintervallet -65 °C till +45 °C för ArcticStore-produkterna.

Enkel att använda
Om du loggar in har du nästan samma kontroll som om du stod bredvid behållaren.

Meat

LÄMPLIG FÖR ALLA INDUSTRISEGMENT


SmartArctic är inte känslig för produkt- eller temperaturinställningar och har en stor acceptabel tolerans för omgivningstemperaturen.

Standard i 2020 års produktion och kan monteras på:

  • ArcticStore kylrum
  • Arctic SuperStore kylrum
  • ArcticBlast snabbkylare och -frysare
  • ArcticSpecials
  • UltraFreezers
  • Arctic containrar för sjöfart och logistik


Alltid utrustade med lämpliga kylaggregat. Olämpligt för enfas och de är en mycket begränsad andel av vår flotta som är trefas.

Pharma

TECHNICAL SPECIFIKATIONER

SmartArctic, som drivs av Emerson, fungerar på alla TiTANs Arcticstore-produkter som är utrustade med TK Magnum (MP3000), Magnum plus (MP4000) och Daikin LXE-maskiner i vår flotta.

Smartarctic remote control

 

RMM

Modemet för fjärrövervakning är en enhet för mobil fjärrkommunikation som är utformad för TITANs globala marknad för uthyrning av kylrum.

KOMPATIBILITET

SmartArctic fjärrövervakning och fjärrstyrning fungerar på de allra flesta av våra portabla kylrum.

EFTERMONTERING

Det är enkelt och billigt att eftermontera SmartArctic på fältet. Kontakta TITAN för att ordna uppgradering av din ArcticStore-produkt utan dröjsmål.

MODERN TEKNOLOGI

Toppmodern batteriteknik med +10 års livslängd. Driftstemperaturer från -30°C< 55°C.

RMM-FUNKTIONER

Nedladdning av loggfiler från avlägsen reefer och snabbladdning av modem och styrenhet för reefer.

HÅLL DIG UPPDATERAD

SmartArctic erbjuder en enkel men effektiv installation med mobil uppkoppling, kontroll och övervakning av din ArcticStore över hela världen.

ArcticStore

BEHÖVER DU SÄKER, PÅLITLIG, ANVÄNDARVÄNLIG
KYLFÖRVARING?

FRÅGA NU EFTER ARCTICSTORE™-MODELLEN SOM PASSAR DINA BEHOV.

Snabb, vänlig och professionell service från våra erfarna kundtjänstteam. Vi kan leverera den direkt till din dörr. Snabb tillgång till ArcticStores ex-depå i nästan 40 länder. Mer specialiserade modeller finns ofta tillgängliga i våra viktiga distributionscenter. Kort- och långtidsuthyrning transparent prissättning och inga dolda kostnader.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig.

Ring oss på +46 42 121955