FÅ ETT ERBJUDANDE

TITAN Containers Colour Logo Transparent

TITAN Containers erbjuder försäljning och uthyrning av olika containertyper, energisnåla kyl-/fryscontainrar och självförvaring i Sverige. Med över 30 års erfarenhet, rikstäckande depåer och skräddarsydda lösningar, levererar vi till tusentals nöjda kunder.

+46 42 121955

Vilken tjänst söker du ?

KÖP ELLER HYRFÖRFRÅGAN

FÖRVARING/FÖRRÅDSFÖRFRÅGAN

KYLFÖRVARINGSFÖRFRÅGAN

 

UTHYRNING AV ULTRAKALLA FÖRRÅDSCONTAINRAR

KYLFÖRVARINGSFÖRFRÅGAN +46 42 121955

TITANS MOBILA LÖSNING FÖR ULTRAKALLA CONTAINRAR FÖR LAGRING AV BIOMATERIAL OCH BIOVETENSKAP SAMT LAGRING AV TONFISK.

DEN NYA ARCTIC ULTRAFREEZER 2020 FÖR EXTREMT KALL FÖRVARINGTHE

Utvecklad för att uppfylla kraven på ultrakalla temperaturer för biovetenskap, inklusive Pfizer-BioNTech-vaccinet!

Vår nya UltraFreezer för förvaring av ultrakalla produkter och vacciner har en enkel dörr med en utrymningslucka "för säkerhets skull", vilket krävs för säker kylrumsverksamhet i många länder.

Plant golv, larm, självlysande säkerhetsskyltar och intern belysning är standard. Överensstämmer med GDP och kan levereras med GDP-certifiering.

Kan också levereras med två maskiner för inbyggd redundans. Dörren och utrymningsluckan är placerade i sidoväggen. Med båda maskinerna igång har vi uppnått och bibehållit nästan -80 °C.

För att få plats med all extra isolering och fri luftcirkulation i containrarna behövde vi göra dem 2,64 meter höga.

 COVID-19 Vaccinlagercontainer Image

 

 

COVID-19 Vaccinlagercontainer Image

TITAN har använt ULTRAFREEZERS långt före CV-19:s vaccinlagring. Biovetenskapliga tillämpningar är vanliga, liksom de mycket värdefulla tonfiskarterna som bäst förvaras mellan minus 50° och minus 55° C.

Get Smartarctic remote monitoring - TITAN Containers

SmartArctic fjärrstyrning och övervakning ingår i vårt produktsortiment UltraFreezers och ArcticStore.

COVID-19 Vaccine Storage Containers Image 2

SÄKER ULTRAKALL FÖRVARING

Vi kan erbjuda perfekt, hygienisk förvaring med minimal temperaturavvikelse från den inställda temperaturen för förvaring av farmaceutiska produkter som läkemedel, mediciner och vacciner samt för dyrbar tonfisk.

COVID-19 Vaccine Storage Containers Image 3

SÄKERSTÄLLA EN GOD KYLKEDJA.

Globalt säkerställer våra UltraFreezers en effektiv hantering av kylkedjan och upprätthåller produktkvaliteten med våra överlägsna lösningar för temperaturkontrollerad lagring och kylrum.

COVID-19 Vaccine Storage Containers Image 4

LÄKEMEDEL OCH BIOVETENSKAP

Vi förser redan många bio-, life science- och läkemedelsrelaterade intressenter för kylkedjor med integrerade temperaturkontrollerade kylförvaringsanläggningar och anläggningar för snabb kylning och frysning av produkter.

Blast freezer for hire - TITAN Containers

Arcticstore stack blue background - TITAN Containers

 

FÖRVARING AV VACCINER SOM KRÄVER FRYS- ELLER KYLTEMPERATURER.

ArcticStores - mycket mer än vanliga kylcontainrar!

Med ett arbetsområde från -40 °C till +45 °C ger TITANs 10 fot, 20 fot och 40 fot ArcticStores och de större modulära Arctic SuperStores bredast tänkbara möjligheter. ArcticStores är utformade för säker och tillförlitlig förvaring av alla typer av produkter och är mycket effektiva och prisvärda för kort, medellång och till och med långvarig kylförvaring.

Snabb leverans, flexibla villkor, lätta att hålla rena, användarvänliga, säkra och 100 % prisvärda - våra kylrum måste man se för att tro på dem.

Eftersom dessa 20 fot containermodeller har en standardiserad storlek kan de transporteras med vilket konventionellt containertransportfordon som helst utan särskilt tillstånd.

HUR FUNGERAR DET

Vi kombinerar innovativt tänkande med den senaste moderna tekniken.

FÖRBÄTTRAD ISOLERINGSFÖRMÅGA.

För att hjälpa anläggningen att snabbt uppnå den önskade inställningen och för att minska energikostnaderna för att hålla temperaturen har konstruktionen inkluderat betydande tilläggsisolering i viktiga delar för att minska värmetillväxten.

SPECIELLT AGGREGAT OCH DESIGN

Aggregatet har en lösning med dubbla kompressorer där det förkylda köldmediet sänks ytterligare i temperatur innan det värmeväxlas med den invändiga luften.

Traditionella dubbeldörrar har ersatts med en enkel dörr. Detta minskar dramatiskt luftförlusterna runt den isolerade dörren och dörrgummitätningen.

TEMPERATURVARIATIONER VID DÖRRÖPPNING OCH AVFROSTNING..

Det är oundvikligt att det sker en temperaturökning när dörrarna till förrådscontainrarna öppnas, eftersom mycket varmare omgivande luft kommer in i den kalla zonen. Detta är helt oundvikligt! Med den enda mindre dörren minskar denna värmeökning jämfört med traditionella dubbeldörrar. Avfrostningscykler skapar på samma sätt varmare luft i containern strax under taket. Eftersom vacciner normalt levereras och lagras i isolerade transportlådor bör ingen av dessa faktorer ha någon negativ inverkan på vaccintemperaturen.

Kom ihåg att luft med hög CO2-halt kan uppstå om du förvarar transportlådor med torrisinnehåll.

TA KONTROLL ÖVER DIN ARCTICSTORE MED SMARTARCTIC. UPPGRADERA IDAG FÖR ATT FÅ HELA ARCTIC-UPPLEVELSEN.

Lätt att nå från alla håll. Hemma, på kontoret eller på resande fot. 24 timmar om dygnet. Föreställ dig att du kan övervaka och styra ditt ArcticStore kylrum från din dator eller enhet, var som helst och när som helst.

COVID-19 Vaccine Storage Containers Image 7

Tänk dig att kunna övervaka och styra ditt ArcticStore kylrum från din dator eller enhet, var som helst och när som helst?

Med TITANs SmartArctic-funktion för fjärrövervakning och fjärrstyrning kan du komma åt ditt ArcticStore via ett säkert, enkelt och användarvänligt gränssnitt. Här kan du övervaka prestanda och status, visa loggfiler, ändra inställningar och till och med konfigurera larmmeddelanden.

COVID-19 Vaccine Storage Containers Image 8

 

FÅ ALLA FÖRDELAR MED VÅRT ARCTICSTORE-PRODUKTSORTIMENT.

ArcticStores är utformade och byggda med maximal användarnytta i fokus.

GLOBAL TILLGÄNGLIGHET
Snabb leverans, flexibla villkor, lätt att hålla rent, användarvänligt, säkert och 100 % prisvärt. Finns över hela världen och lokalt för försäljning eller för kort, medellång och till och med långtidshyra - mer än 200 depåer över hela världen.

GDP REDO/ÖVERENSSTÄMMANDE
ArcticStores med TK Magnum plus-kylning kan vara GDP-certifierade. Omcertifiering krävs vart tredje år. GDP-certifiering förutsätter betalning av tillhörande kostnader och avgifter. För mer information, kontakta ditt lokala TITAN-kontor.

DATAINSAMLING OCH TELEMATIK.
SmartArctic erbjuder en enkel men effektiv installation för att styra och övervaka enheten. Temperaturen loggas var 10:e minut och du kan välja vilket intervall som helst för att se de många temperaturvärdena i ett diagram.

SÄKER OCH HYGIENISK
ArcticStores är utformade för säker och tillförlitlig förvaring av alla typer av produkter och är mycket effektiva och prisvärda för kort, medellång och till och med långvarig kylförvaring.

MODERN KYLTEKNIK
Få alla fördelar med modern kylteknik. Höga isoleringsvärden och låga driftskostnader. Lämplig för alla industrisegment.

ALLA STORLEKAR OCH MODELLER
Kylt, fryst, snabbfrysning eller lagring vid extremt låga temperaturer - ArcticStores är den perfekta kylförvaringslösningen för nästan alla typer av produkter.

ArcticStore

BEHÖVER DU SÄKER, PÅLITLIG, ANVÄNDARVÄNLIG
KYLFÖRVARING?

FRÅGA NU EFTER ARCTICSTORE™-MODELLEN SOM PASSAR DINA BEHOV.

Snabb, vänlig och professionell service från våra erfarna kundtjänstteam. Vi kan leverera den direkt till din dörr. Snabb tillgång till ArcticStores ex-depå i nästan 40 länder. Mer specialiserade modeller finns ofta tillgängliga i våra viktiga distributionscenter. Kort- och långtidsuthyrning transparent prissättning och inga dolda kostnader.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig.

Ring oss på +46 42 121955