FÅ ETT ERBJUDANDE

TITAN Containers Colour Logo Transparent

TITAN Containers erbjuder försäljning och uthyrning av olika containertyper, energisnåla kyl-/fryscontainrar och självförvaring i Sverige. Med över 30 års erfarenhet, rikstäckande depåer och skräddarsydda lösningar, levererar vi till tusentals nöjda kunder.

+46 42 121955

Vilken tjänst söker du ?

KÖP ELLER HYRFÖRFRÅGAN

FÖRVARING/FÖRRÅDSFÖRFRÅGAN

KYLFÖRVARINGSFÖRFRÅGAN

 

INDUSTRI - EVENEMANG OCH CATERING

KYLFÖRVARINGSFÖRFRÅGAN +46 42 121955

Cold storage for events and catering - TITAN Containers

 

ÄVEN VÅRA HELT NYA KYLCONTAINRAR, STANDARDCONTAINRAR OCH CONTAINRAR MED SIDODÖRR (FULL SIDOÅTKOMST) ÄR TILLGÄNGLIGA FÖR WEEKEND- OCH KORTTIDSUTHYRNING.

Evenemangscaterare behöver pålitliga leverantörer som levererar i tid och som förstår hur evenemangsverksamheten ser ut. Vi förstår kraven och vår utrustning håller inte bara allting kallt utan har också den extra fördelen att den gör livet enklare för användarna.

Att dörren öppnas och stängs med en hand är en stor fördel jämfört med vanliga kylcontainrar där dörrarna ofta aldrig är riktigt stängda, vilket leder till värmeökning och i jämförelse enorma elräkningar. När mörkret närmar sig gör den interna belysningen det lättare att hitta det som behövs. Mindre tidsspillan är till allas fördel.

Eventkunder hyr inte bara kylcontainrar, utan även standard- och fullsidiga lagercontainrar med sidodörrar efterfrågas ofta. TITANs containrar är perfekta för att garantera kall mat och dryck, bättre ergonomi och effektivitet för personalen samt ökad kundnöjdhet.

Cold storage for events - TITAN Containers

TITAN CONTAINERS ERFARENHET INOM EVENEMANGSBRANSCHEN.

För alla kultur- och sportevenemang!

TITAN Containers svarar på alla förfrågningar om uthyrning av kylcontainrar och temperaturkontrollerade kylrum. Vi erbjuder personlig teknisk service inom ramen för krävande specifikationer.

TITAN Containers professionalism och expertis har redan övertygat många arrangörer av kultur- och sportevenemang i Bourges, La Rochelle, Paris, Marseille, Avignon och hela Frankrike.

Alla TITAN Containers kylcontainrar uppfyller HACCP-kraven!

VÅR FLOTTA AV KYLCONTAINRAR ÄR TILLGÄNGLIG FÖR ALLA TYPER AV EVENEMANG.

Letar du efter fryscontainrar eller kylförvaring för ditt evenemang? Arcticstore har allt du behöver! Kolla in vårt Arcticstore-kylförråd som användes vid Europamästerskapen för ponnyer 2016!

 

ARCTICSTORE PÅ BLUESFEST, BYRON BAY, NSW, AUSTRALIEN.

Bluesfest 1
Bluefest3
Bluesfest 4^-1
Bluesfest 2-1

ARCTICSTORE PÅ ELECTRIC DAISY-FESTIVALEN I NATIONAL BOWL, MILTON KEYNES

arcticstore at festival-2
festival stage-2
arcticstore festival-2
Get Smartarctic remote monitoring - TITAN Containers

ARCTICSTORE PÅ WIEN MARATON, ÖSTERRIKE

 

ArcticStore Vienna Marathon
Arcticstore Vienna 2
Arcticstore Vienna 3

ARCTICSTORE PÅ GLASTONBURY-FESTIVALEN, STORBRITANNIEN

glastonbury
glastonbury2
glastonbury4

ArcticStore

BEHÖVER DU SÄKER, PÅLITLIG, ANVÄNDARVÄNLIG
KYLFÖRVARING?

FRÅGA NU EFTER ARCTICSTORE™-MODELLEN SOM PASSAR DINA BEHOV.

Snabb, vänlig och professionell service från våra erfarna kundtjänstteam. Vi kan leverera den direkt till din dörr. Snabb tillgång till ArcticStores ex-depå i nästan 40 länder. Mer specialiserade modeller finns ofta tillgängliga i våra viktiga distributionscenter. Kort- och långtidsuthyrning transparent prissättning och inga dolda kostnader.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig.

Ring oss på +46 42 121955