FÅ ETT ERBJUDANDE

TITAN Containers Colour Logo Transparent

TITAN Containers erbjuder försäljning och uthyrning av olika containertyper, energisnåla kyl-/fryscontainrar och självförvaring i Sverige. Med över 30 års erfarenhet, rikstäckande depåer och skräddarsydda lösningar, levererar vi till tusentals nöjda kunder.

+46 42 121955

Vilken tjänst söker du ?

KÖP ELLER HYRFÖRFRÅGAN

FÖRVARING/FÖRRÅDSFÖRFRÅGAN

KYLFÖRVARINGSFÖRFRÅGAN

 

CERTIFIKAT FÖR CONTAINER

KYLFÖRVARINGSFÖRFRÅGAN +46 42 121955

CERTIFIERING AV GDPArcticStores med TK Magnum plus-kylning kan vara GDP-certifierade.

Eftersom GDP-certifieringen inte är generisk kan endast enskilda ArcticStores certifieras.

Omcertifiering krävs vart tredje år.

För ytterligare information vänligen kontakta ditt lokala TITAN-kontor/representant.

För GDP-certifiering krävs betalning av tillhörande kostnader och avgifter.

20ft container Arcticstore - TITAN Containers
Get Smartarctic remote monitoring - TITAN Containers
Vaccine storage - TITAN Containers

ALLA VÅRA ARCTIC VARUMÄRKEN ÄR NU HACCP-CERTIFIERADE.

Du kan vara säker på att dina mat- och dryckesprodukter är säkra och korrekt förvarade.

Alla våra ARCTIC-märken är nu HACCP-certifierade och uppfyller alla tillhörande riktlinjer och är lämpliga för alla typer av livsmedels- och dryckesverksamhet, företag eller tillverkare. Även om våra kylcontainrar alltid har gett denna höga nivå av livsmedelssäkerhet kan du nu vara ännu mer säker på att dina mat- och dryckesprodukter är säkra och korrekt lagrade, så att de når dina kunder med den kvalitetsnivå som du har blivit känd för.

Livsmedelssäkerhetssystem som bygger på HACCP-principerna har framgångsrikt tillämpats i livsmedelsanläggningar, livsmedelsbutiker och matserveringsverksamheter. HACCP:s sju principer har accepterats allmänt av statliga myndigheter, branschorganisationer och livsmedelsindustrin runt om i världen.

HACCP är viktigt eftersom det prioriterar och kontrollerar potentiella faror i livsmedelsproduktionen. Genom att kontrollera viktiga livsmedelsrisker, t.ex. mikrobiologiska, kemiska och fysiska föroreningar, kan branschen bättre försäkra konsumenterna om att dess produkter är så säkra som vetenskap och teknik tillåter.

Våra kylda ARCTIC-enheter har använts över hela världen för att hålla alla produkter i bästa möjliga skick och för att skydda allmänheten i alla led i leveranskedjan från allt farligt. Inklusive produktion, beredning, förpackning och distributionsprocesser.

Våra ARCTIC-varumärken är också redan högt ansedda och anförtrodda för lagring av vacciner, så att lägga till denna HACCP-överensstämmelse är ytterligare ett sätt för oss att visa våra värdefulla kunder hur engagerade vi är i allmänhetens säkerhet och hur vi hjälper våra kunder att nå framgång.

HACCP TITAN Containers Australia

KUNDREFERAT

Att handla med TITAN Containers Australia har varit en fantastisk upplevelse för vårt företag. Det värde som containern har tillfört vår verksamhet och vetskapen om att deras containrar är HACCP-certifierade har gett oss sinnesro och möjlighet att expandera, samtidigt som vi har stöd för vår verksamhet, som är en restaurang. Vi skulle varmt rekommendera deras containrar till alla företag som behöver utöka sitt kylutrymme utan att behöva utöka eller lägga till kylrum.
Tamika
Frankie’s Smokehouse
Tack Christian och TITAN Containers för den fantastiska produkten och servicen. Eftersom vi arbetar inom livsmedelsindustrin måste våra leverantörer vara HACCP-certifierade och Titan Containers är ett av de enda företag som levererar kylcontainrar med HACCP-certifiering, så det skiljer dem redan från de andra. Deras HACCP-certifiering ger oss stort förtroende och visar att de har ett verkligt engagemang för säkerhet och efterlevnad för sina tjänster och produkter. Detta underlättar också mycket för våra egna krav på efterlevnad och vår operativa framgång i vetskapen om att Titan har planer för varje situation om den skulle uppstå.
Matsuri_Foods
Matthew G
MATSURi FOODS
Sedan maj 2021 har vi framgångsrikt distribuerat mer än 13 000 000 doser av AstraZeneca-vaccinet till 21 olika länder i Sydostasien och Stillahavsområdet. Med en sådan hög volym och omsättning av en så värdefull och ömtålig vara har Artic Store-enheterna tjänat oss otroligt bra, och att de är säkra för livsmedel och vaccin är anledningen till att vi har valt att använda och köpa två av dessa enheter. Det federala utrikes- och handelsdepartementet (DFAT) har också talat varmt om dessa enheter eftersom fjärrövervakningsfunktionen bidrar till att göra dem lugna eftersom de kan logga in och övervaka vaccinerna när de vill.
Brendon R
Palladium
Vi har arbetat med TITAN Containers i över tre år och kunde inte vara mer nöjda med utrustningen och den servicenivå och support vi har fått under den tiden. Kylrummens kvalitet är oöverträffad och användarvänligheten och de tillgängliga funktionerna är fantastiska. Att enkelt kunna byta från ett kylrum till en djupfrys gör att dessa enheter är perfekta för våra behov när produktionskraven förändras under året. Att vara HACCP-certifierad är viktigt för alla livsmedelsproduktionsföretag och att ha möjlighet till dataloggning och fjärrkontroll av temperaturen är en stor bonus. Containrarna uppfyller också alla standarder för hälsa och säkerhet på arbetsplatsen i Australien, vilket är ett annat måste för all utrustning som vi använder i vår anläggning. Jag kan varmt rekommendera Darren, Christian och teamet på TITAN Containers.
Adam Markovich
DIRECTOR

ArcticStore

BEHÖVER DU SÄKER, PÅLITLIG, ANVÄNDARVÄNLIG
KYLFÖRVARING?

FRÅGA NU EFTER ARCTICSTORE™-MODELLEN SOM PASSAR DINA BEHOV.

Snabb, vänlig och professionell service från våra erfarna kundtjänstteam. Vi kan leverera den direkt till din dörr. Snabb tillgång till ArcticStores ex-depå i nästan 40 länder. Mer specialiserade modeller finns ofta tillgängliga i våra viktiga distributionscenter. Kort- och långtidsuthyrning transparent prissättning och inga dolda kostnader.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig.

Ring oss på +46 42 121955