PRISVÄRD OCH SÄKER BILFÖRVARING I SKÅNE

Med TITAN Containers kan du förvara bilen säkert på en torr och ren plats. Vi erbjuder flexibla hyresavtal och tillgång dygnet runt. Perfekt för vinterförvaring!

Car Storage - Self Storage

SÄKER BILFÖRVARING UNDER TAK – HELT PÅ DINA VILLKOR

Vill du låsa in lyxbilen under veckan för att kunna åka ut med den på helgerna? Eller vill du vinterförvara bilen ett tag innan vädret blir bättre?

Oavsett om du letar efter en långsiktig lösning eller en quick-fix har TITAN Containers möjlighet att erbjuda lämplig containerförvaring.

HUR FUNGERAR TITAN CONTAINERS SELF STORAGE?

Alla TITAN Containers bilförråd övervakas dygnet runt av kameror och är utrustade med ett larmsystem. Det gör att du kan sova lugnt eftersom din värdefulla ägodel är i tryggt förvar. När du vänder dig till oss får du en egen privat förvaringsenhet med snabb åtkomst året runt. Tack vare att din smartphone är ansluten till vårt elektroniska grindsystem är det enkelt att öppna upp containern. Det är du som styr!

FÅ EN OFFERT

MÅNGA FÖRVARINGSALTERNATIV FÖR DIN BIL

TITAN Containers erbjuder 20-40 fot solida containrar av stål som klarar väder och vind. Varje enhet levereras dessutom med ett extra kraftigt hänglås och nyckel, vilket gör det svårt för inbrottstjuvarna att komma åt bilen. Detta gör TITAN Containers till ett utmärkt alternativ vid förvaring av exklusiva bilar och vanliga fordon.

OLIKA STORLEKAR PÅ FÖRVARINGSENHETER FÖR ALLA TYPER AV BILAR

Våra ISO-standardiserade bilcontainrar på 20-40 fot är 8 fot breda, vilket är standard för garageportar. Denna bredd passar en Land Rover Velar, en Mitsubishi L200 4-dörrars pickup eller en BMW X4, för att nämna några exempel. Vårt team hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för din bil så att du inte betalar ett öre för mycket för förvaring som du inte använder. Lägg hellre pengarna på något roligare – en road trip till exempel!

VAD FÅR PLATS I CONTAINERN?

Längden på våra bilförvaringsenheter varierar från 20 till 40 fot containrar. Våra 20 fot bilcontainrar är perfekta för en medelstor bil till en stor pickup med extra utrymme över för alla nödvändiga tillbehör. Förvara rengöringsmedel, reservdäck och alla reparations- eller underhållsverktyg här. Våra 40 fot containrar är perfekta för två stora bilar eller en husbil samt alla extra skrymmande föremål som vanligtvis tar upp plats i ditt garage: motorcyklar, cyklar, surfbrädor, kanoter, kajaker och mycket mer.

FÅ EN OFFERT

Car Storage - Self Storage Near Me

FÖRDELAR MED ATT ANVÄNDA TITAN CONTAINERS BILFÖRVARINGSENHETER

Våra kunder väljer TITAN Containers för lyxbilsförvaring eller extra bilförvaring av flera skäl:

  • Robusta stålcontainrar. Enheterna skyddar mot tuff väderlek och är perfekta för cabrioleter, veteranbilar, lastbilar och skåpbilar.
  • Säker förvaring. Kameraövervakning, översvämningsbelysning, yttre stängsel, kraftiga privata hänglås och inbrottslarm ingår för ökad trygghet.
  • Enheter nära dig: TITAN Containers bilförvaring ligger aldrig långt från en större stad, vilket gör det enkelt för bilsamlare, företag eller privata ägare som vill förvara bilen på ett bra ställe.
  • Parkeringstjänster på plats: Vi erbjuder extra service för att säkerställa att din bil körs in och ut ur containern på ett smidigt sätt av en professionell förare.
  • Flexibla avtal: Välj allt från månadsleasing till helårsavtal. Det finns inga dolda kostnader och du betalar bara för den tid och det utrymme du behöver.
  • Tillgång 24/7: Din bil, dina regler: du har tillgång till den när du vill. Med hjälp av en smartphone och vårt elektroniska grindsystem kan du komma åt enheten dygnet runt. 365 dagar om året.
  • Perfekt för företaget. Det stora antalet förvaringsenheter för husbilar och bilar som finns i depån är ett perfekt alternativ för större företagsflottor. Istället för att betala extra för bilar som ditt team inte använder kan du låsa in dina företagsbilar tills du behöver dem igen.

HUR FUNGERAR TITAN CONTAINERS BILFÖRVARINGSTJÄNST?

1. HITTA DIN NÄRMASTE ENHET OCH FÖREDRAGNA STORLEK  Kontakta vårt team av experter på bilförvaring så visar vi vägen till närmaste TITAN Containers anläggning för bilförvaring. Du får även hjälp att hitta den perfekta förrådsstorleken och att boka en tid för ett besök.

2. INCHECKNING OCH FÖRVARING PÅ PLATS När du har anlänt till depån kommer en teammedlem att hälsa dig välkommen, hjälpa dig att välja en förvaringsenhet och utforma ett hyreskontrakt som passar dig bäst. Teamet finns också till hands för att köra in din bil i förrådet om du så önskar.

3. DIN BIL, DINA VILLKOR. FÅ TILLGÅNG DYGNET RUNT Från och med nu har du tillgång till din bil i containern när du vill. Ta en tur på långhelgen, ta med familjen i husbilen på den resa du har planerat i flera år, eller gör slag i saken och sälj bilen vidare. Det är helt upp till dig!

VAD KOSTAR BILFÖRVARING I SVERIGE HOS TITAN CONTAINERS?

Bilförvaring i Sverige kan bli en kostsam affär. Priserna sticker lätt iväg och vissa bilförvaringsanläggningar har dolda avgifter och skyhöga hyresavgifter. Våra förvaringskostnader ligger under genomsnittet för bilförvaring i Sverige, vilket gör det till ett av de billigaste bilförvaringsalternativen på marknaden.

Våra avtal för bilförvaring gäller i minst 30 dagar. Efter det behöver du bara meddela oss sju dagar i förväg om du vill sluta förvara bilen i containern. Alla förbetalda kostnader kommer att återbetalas.

FÅ EN OFFERT

    KLAR MED FÖRVARINGEN AV BILEN? GÖR DETTA!

    1. Kontrollera batterikabeln: om du kopplade bort batterikabeln innan förvaringen ska du återansluta den och se till att batteripolerna är rena.
    2. Kontrollera vindrutetorkarna och se efter om gummit är sprucket eller skört.
    3. Kontrollera däcktrycket. Du kan behöva pumpa in luft i däcken till rekommenderat tryck.
    4. Kontrollera bromsarna eftersom rost kan ha ansamlats på bromsskivorna. I de flesta fall räcker det med att köra försiktigt en kortare sträcka.
    5. Kontrollera vätskenivån i fordonet så att den är på en bra nivå.
    • KOPPLA UR BATTERIET

    Ingen vill komma tillbaka till sin bil, slå på tändningen och inte kunna rulla en centimeter. För skydda batteriet och undvika syraläckage ska du antingen använda en underhållsladdare eller helt enkelt koppla bort batteriet.

    • UNVDIK ATT ANVÄNDA HANDBROMSEN

    Att använda parkeringsbromsen är i allmänhet ett smart drag, men det är en annan sak när bilen står i förvaring. Om du låter bromsen vara åtdragen för länge kan det leda till att bromsbeläggen kärvar. Vi rekommenderar att du riggar däcken med träklossar och ger bromsarna en paus.

    • ÖVERVÄG ATT TÄCKA ÖVER BILEN

    I TITAN Containers bilförvaring kommer ditt fordon att vara torrt, skyddat från solen och förvaras på en säker temperatur. Men att ge bilen ett extra, täckande skydd är ingen dum idé.

    • SÄG INTE UPP FÖRSÄKRINGEN

    Vissa kanske frestas att säga upp försäkringen eftersom bilen kommer att avställd ett bra tag. Hur bra det än låter är det inte att föredra eftersom försäkringsbolaget sannolikt kommer att höja dina priser på grund av uppehållet. Detta kan i slutändan kosta dig mer på lång sikt.

    ANVÄNDBARA TIPS INNAN DU STÄLLER DITT FORDON I ETT FÖRRÅD

    När du förbereder dig för att lämna över din värdefulla ägodel kommer här några praktiska tips för att säkerställa att din bil förblir i perfekt skick under tiden den förvaras i containern.

    • BYT MOTOROLJA Det är viktigt att byta motorolja för att förhindra startproblem efter förvaringen. Gammal eller förorenad olja kan tjockna och orsaka skador på motorn.
    • TVÄTTA BILEN INNAN DU LÄMNAR DEN

    VAR KAN JAG HITTA BILLIG BILFÖRVARING NÄRA MIG?

    Du hittar TITAN Containers bilförvaringsanläggningar i Åstorp. Välkommen!

    VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED JUST NU?

    Alla företag som kontaktar oss har högsta prioritet. Du får snabb och smidig support vid förfrågningar eller problem. Ring oss direkt för rådgivning, eller skicka ett e-postmeddelande. Vi återkommer så snart vi kan.

    TA KONTAKT

    VI ÄR CERTIFIERADE FÖR, ELLER KAN STÖDJA EFTERLEVNAD AV, FÖLJANDE ACKREDITERINGAR
    • ISO Certification 9001
    • ISO Certification 14001 TITAN Containers
    • CE Certification TITAN Containers
    • HACCP Certificate
    • Good Distribution Practice Certificate