Smart ny utrustning för ett junior-handbollslaget under 15 år

Plats: Rudersdal, Danmark

När TITAN Impact-teamet väljer vilka organisationer och välgörenhetsinsatser de ska stötta föredrar de projekt som inte bara uppfyller ett utan snarare flera av fem nyckelområden:

Dessa är:

  • Samhällsutveckling
  • Hälsa och välbefinnande
  • Utbildning
  • Miljö
  • Idrott

Därför var det extra välkommet att kunna hjälpa U14-flicklaget i den danska klubben Rudersdal Håndbold, som samlar spelare från städerna Ydun, AB, Brøndby, Ledøje Smørum och Virum.

Med idrott, samhällsutveckling, hälsa och välbefinnande på agendan är det inte konstigt att vi valt att hjälpa tjejlaget i flera år.

Senast tillhandahöll vi nya matchställ: de unga spelarna behövde inte bara en skinande vit tröja för sina matcher, utan även fleecetröjor som skulle hålla dem varma när de tränade under Danmarks klassiska kyliga vintrar.

Som bilden visar fick flickorna också göra sina matchställ personliga med personliga nummer – precis som sina handbollshjältar i Danmarks damlag, ett av världens bästa lag.

VARFÖR VI VALDE ATT STÖDA DETTA PROJEKT

Det här projektet prickar av många punkter på listan: unga kvinnliga spelare, en fantastisk sport som växer i popularitet och spelare från olika lokala områden. TITAN Impact handlar om att skapa starka lokalsamhällen och driva positiv förändring, något Rudersdal Håndbold verkligen representerar.

ANDRA TITAN IMPACT-PROJEKT SOM KANSKE ÄR INTRESSANTA: 

Andra projekt

TITAN donation stöder spännande rymdprojekt LUNA

TITAN donation stöder spännande rymdprojekt

Plats: Danmark & Tyskland

När människor förbereder sig för att återvända till månen, vad kan vara bättre än en modifierad 40-fots TITAN-container för att öva på att bo tillsammans i trånga utrymmen?

Stöd till Rädda Barnen tre år i rad

Stöd till Rädda Barnen tre år i rad

TITAN är stolta över att sponsra denna livsförändrande välgörenhetsorganisation, vars sommarläger erbjuder en trygg plats för utsatta barn.

Säker förvaring till matcentral i Yorkshire

Säker matförvaring för matcentral i Yorkshire

Plats: Hull, Storbritannien

Välgörenhetsorganisationen Hull KR Foundation frågade om vi kunde hjälpa dem att skydda stora mängder matvaror för deras matbank. En 20-fots container levereras direkt!

Andra chans för historisk ungdomsklubb

En andra chans för historisk ungdomsfotbollsklubb

Plats: West Yorkshire, Storbritannien

Ungdomstränarna i Hall Road Rangers behövde en förvaringsplats för all sportutrustning efter en trist period då de varit tvungna att flytta verksamheten.

VI ÄR CERTIFIERADE FÖR, ELLER KAN STÖDJA EFTERLEVNAD AV, FÖLJANDE ACKREDITERINGAR
  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate