SANERA VÄGGLÖSS GENOM EXTREM NEDFRYSNING

Bli av med alla vägglöss för gott! Inga sprayer eller skadliga kemikalier behövs, endast iskalla temperaturer. De är så ogästvänliga att dina oinbjudna gäster försvinner.

Bed Bugs - TITAN Containers in the UK

DET EFFEKTIVA SÄTTET ATT BLI AV MED VÄGGLÖSS

Vägglössangrepp blir tyvärr allt vanligare, med en rapporterad 65-procentig ökning av antalet fall i bland annat Storbritannien från 2022-23. Med ett ökat resande ökar också risken för att fripassagerare följer med resväskorna hem. Även second hand-marknaden kan leda till att vägglöss sprids i hem och på arbetsplatser.

Studier visar att vägglössen blir alltmer resistenta mot insektsmedel, vilket gör det svårare än någonsin att bekämpa angreppen med traditionellt kemiska metoder.

Förutom att närvaron av de otäcka krypen kan leda till ångest och stress kan vägglöss orsaka hudutslag. Detta i kombination med sömnlöshet till följd av nattlig klåda.

Andra insekter, t.ex. mattbaggar, är ännu värre och orsakar utslag som kan leda till mag- och tarmproblem och nässelutslag.

Det säkraste och smartaste sättet att bli av med oönskade insekter som vägglöss och mattbaggar är att frysa dem till -30°C så att de dör.

FÅ EN OFFERT

BEKÄMPA VÄGGLÖSSEN PÅ BARA NÅGRA DAGAR

Hur går du tillväga när du vill använda våra containrar för att bekämpa vägglöss? TITAN Containers särskilda kylcontainrar som dödar vägglöss finns att tillgå för alla som drabbats av insektsangrepp. Kör till depån, lasta av dina drabbade tillhörigheter och kom tillbaka fem dagar senare.

Det är tillräckligt lång tid för att vi ska kunna frysa vägglössen i fyra dagar för att eliminera dem. Sedan värmer vi upp sakerna till +15°C igen, så att de är redo för upphämtning.

Oavsett hur många tillhörigheter du har kan vi hjälpa dig. Det gäller allt från sängar, till tyger och mattor. På begäran kan vi till och med frysa hela bilar för att bekämpa vägglössen.

SANERINGSPROCESSEN – SÅ FRYSER VI VÄGGLÖSSEN

STEG 1

Boka en tid hos en av våra depåer för insektsbekämpning via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär.

STEG 2

Anländ med bil eller skåpbil och flytta dina vägglusangripna tillhörigheter till en fryscontainer.

STEG 3

Vi låser containern och den effektiva tekniken för extrem nedfrysning börjar arbeta för fullt för att sänka temperaturen till -30 °C.

STEG 4

Kom tillbaka fem dagar senare för upphämtning av de sanerade tillhörigheterna. Nu slipper du vägglössen!

FÅ EN OFFERT

ATT TÄNKA PÅ INNAN VÄGGLUSSANERINGEN STARTAR

  • Förpacka dina tillhörigheter i lådor eller påsar om möjligt
  • Kom ihåg att ta bort alla produkter som innehåller vätskor
  • Se till att du har med dig allt på en gång. Målet är att eliminera alla vägglöss i ett svep

VAD GÅR ATT SANERA?

  • Alla typer av rockar och kläder
  • Möbler med tygkomponenter t.ex. soffor
  • Gardiner, mattor och mattor
  • Väskor, skor och resväskor
  • Madrasser, kuddar, kuddar, handdukar och sängkläder.
  • Smycken, tavlor och leksaker
  • Elektronik (utom LCD- och plasmaskärmar)
  • Bilar och båtar (vänligen observera vi tyvärr inte kan frysa under den godkända temperaturen för eventuell frostskyddsvätska i fordonet)
Bed Bugs - TITAN Containers in the UK

VÄLKOMMEN TILL VÅR DEPÅ I ÅSTORP

Dags att bli av med vägglössen en gång för alla? Boka en tid, kör till containerdepån och säg hejdå till alla besvärliga kryp!

SVÅRT ATT KOMMA LOSS? DÅ KOMMER VI TILL DIG!

Om det är svårt att ta sig till en av våra depåer eller om du har en stor mängd föremål som behöver saneras kan vi komma till dig med en av våra specialbyggda containrar för vägglussanering.

Denna tjänst är perfekt för hotell, B&B och pensionat och är även ett bekvämt sätt att bli av med vägglusangrepp i hela huset.

Allt vi behöver är en plan och hård yta där containern kan ställas under ett par dagar. Välj mellan 10-, 20- eller 40 fot beroende på hur omfattande saneringen är.

Observera att denna tjänst kräver en 3-fas 380/440V strömförsörjning. Kontakta oss för mer information.

FÅ EN OFFERT

VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED JUST NU?

Alla företag som kontaktar oss har högsta prioritet. Du får snabb och smidig support vid förfrågningar eller problem. Ring oss direkt för rådgivning, eller skicka ett e-postmeddelande. Vi återkommer så snart vi kan.

TA KONTAKT

VI ÄR CERTIFIERADE FÖR, ELLER KAN STÖDJA EFTERLEVNAD AV, FÖLJANDE ACKREDITERINGAR
  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate