TITAN BIDROG TILL HARLEY-DAVIDSONS 120-ÅRSJUBILEUM

Publicerat:
HARLEY DAVIDSON
Önskat antal containrar:
4
Tillgängliga modeller:
Plats:
Budapest, Ungern
Bransch:
Evenemang & catering

När motorcykelentusiaster från hela världen kom till Budapest för att fira Harley-Davidsons stora jubileumsfest fick våra ingenjörer uppdraget att skapa en unik terrass med utsikt.

PROBLEMET?

Den ikoniska Puskás Aréna Park, Ungerns nationalarena för fotboll, är en fantastisk arena med flera olika åskådarplatser. Eftersom hälften av festligheterna äger rum utanför arenan ville arrangörerna ha en speciell plats där VIP-personer kunde sitta och insupa den trevliga atmosfären.

LÖSNINGEN

TITAN4People, ett av världens ledande varumärken när det gäller containerlösningar, skissade fram en vinnande plan. Om kunden behövde en uteservering som också fungerade som utsiktsplats. Varför inte stapla två modifierade kontorscontainrar på varandra, samt lägga till ytterligare två enheter horisontellt för att skapa ett stort, privat utrymme?

Vi tog oss an uppgiften med glädje och när ritningarna hade godkänts satte TITAN4Peoples ingenjörer igång arbetet.

LEVERANSEN

Efter att ha transporterats till platsen med HIAB-bussar placerades de fyra containrarna precis utanför huvudarenan. De möjliggjorde en otrolig utsikt över alla aktiviteter på idrottsarenan och en skymt av Budapests fina skyline.

Den specialanpassade containern i häftig design gav firandet en modern touch och matchade Harley-Davidson-motorcyklarnas robusta men ändå eleganta stil perfekt. För att gästerna där inne skulle känna sig bekväma fick även utsiktsplattformen luftkonditionering.

RESULTATET

Det fyra dagar långa evenemanget blev en stor succé. VIP-läktaren, märkt med 120-årslogotyper för att uppmärksamma Harley-Davidsons jubileum, uppskattades stort. Våra team erbjuder skräddarsydda containerombyggnader över hela världen, bland annat i Storbritannien, där våra ingenjörer har skapat allt från enorma sagoslott till popup-restauranger och barer.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Oavsett om du står värd för ett sportevenemang, en konsert, en festival eller en mässa kan TITAN:s expertteam hjälpa dig att få portabla byggnader på plats. Kontakta oss idag för att hitta en passande lösning.

Hör av dig!

Vi kan hjälpa dig att hitta en användbar container på nolltid. Har du frågor om våra produkter eller tjänster? Hör gärna av dig!

VI ÄR CERTIFIERADE FÖR, ELLER KAN STÖDJA EFTERLEVNAD AV, FÖLJANDE ACKREDITERINGAR
  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate