PALLPLATS FÖR TITAN:s LÖSNINGAR UNDER FRIIDROTTS-VM

Publicerat:
VM I FRIIDROTT
Önskat antal containrar:
12+
Tillgängliga modeller:
Plats:
Budapest, Ungern
Bransch:
Mat & dryck, Evenemang & catering

Kunder runt om i världen har imponerats av våra ingenjörers problemlösningsförmåga vid containerbyggnationer. Vår sportiga kund i Ungern var inget undantag.

PROBLEMET

Det är inte varje dag vi blir ombedda att skapa ett portabelt huvudkontorsområde som är tillräckligt stort för dussintals personer, mitt i en europeisk storstad. När våra ingenjörer på TITAN4People fick en förfrågan från kommittén för 2023 års världsmästerskap i friidrott om att erbjuda just detta, tackade de ja direkt.

I uppdraget ingick att huvudkontoret skulle upprättas vid mållinjen för maraton och långdistansgång samt att kylförvaring för mat och dryck också skulle ingå.

TITAN4People-teamet är proffs på att omvandla containrar till allt från kontor till matställen. De ville skapa något som inte bara uppfyllde kundens behov utan också såg fantastiskt ut.

LÖSNINGEN

Teamet tillhandahöll 12 x 20 fots containrar för huvudbyggnaden och utarbetade ett sammankopplat utrymme som var 2 enheter hög x 2 enheter djup x 3 enheter lång. Detta gav en total golvyta på de två våningarna på cirka 1 750 kvadratmeter. Fönster från golv till tak på framsidan erbjöd en oslagbar utsikt.

Förutom den imponerande huvudbyggnaden behövdes verktygscontainrar, platskontor och kylcontainrar.

LEVERANSEN

TITAN Containers levererar och transporterar fraktcontainrar i alla former och storlekar till anläggningar över hela världen. Vi är samarbetar framgångsrikt med kundernas logistikteam och kan placera våra containrar även på svårtillgängliga platser. I Budapest innebar installationen inga större utmaningar. Faktum är att det gick relativt smidigt, delvis tack vare en jämn asfaltyta där det var enkelt att montera klart allt.

RESULTATET?

Ännu ett framgångsrikt sportevenemang för TITAN-teamet (andra inkluderar UEFA Super Cup i Grekland och Österrikes GP) som än en gång visade på TITAN4Peoples förmåga att komma med innovativa lösningar.

HUR KAN VI HJÄLPA ER?

Från kontorslokaler till portabla omklädningsrum och skräddarsydda lösningar – TITAN4People ser till att era medarbetare kan arbeta under säkra och trevliga förhållanden. Kontakta oss för att ta reda på mer.

Hör av dig!

Vi kan hjälpa dig att hitta en användbar container på nolltid. Har du frågor om våra produkter eller tjänster? Hör gärna av dig!

VI ÄR CERTIFIERADE FÖR, ELLER KAN STÖDJA EFTERLEVNAD AV, FÖLJANDE ACKREDITERINGAR
  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate