TILLFÄLLIG FÖRVARINGSLÖSNING VID RENOVERINGSARBETE

Publicerat:
FÖRVARINGSUTRYMME
Önskat antal containrar:
15+
Tillgängliga modeller:
Plats:
Köpenhamn, Danmark
Bransch:
Förvaring

De flesta av TITAN:s kunder använder ett externt lager, men när en bostadsrättsförening behövde hjälp i samband med renoveringsarbete tog vi helt sonika på nya glasögon.

PROBLEMET

En bostadsrättsförening i Köpenhamn med sju fastigheter kontaktade oss för att få hjälp med ett unikt problem. De behövde renovera källarutrymmena i dessa byggnader, en process som skulle pågå i flera år. Kunde vi göra det möjligt för de boende att flytta sina prylar från källaren till någon form av externt lager medan arbetet pågick?

LÖSNINGEN

Tillsammans med bostadsrättsföreningen och de lokala myndigheterna tog vi fram en plan för att flytta fler än 15 robusta förvaringscontainrar till ett tillgängligt område intill de aktuella fastigheterna. Denna typ av lösning skulle göra det möjligt att enkelt transportera förrådsinnehållet till ett närliggande lagerutrymme och få tillgång till sina ägodelar när som helst.

Detta var första gången vi fick en förfrågan om tillfällig förvaring av det här slaget, eftersom det är vanligare att kunderna använder en av våra säkra depåer endast en kort bilresa bort. Vi insåg snabbt att detta var ett bra alternativ, då vi annars erbjuder innovativa popup-förvaringslösningar till TITAN:s kunder runt om i världen vid behov (och logistiken gör det möjligt).

SÅ FUNGERAR LEVERANSEN

Till skillnad från många andra containerföretag använder TITAN endast äkta fraktcontainrar som förvaringsutrymmen. Det betyder att de är slitstarka och byggda för att hålla i årtionden. Det blir inte säkrare än så!

Vi anlände snart till platsen enligt schemat och började lasta av och ställa containrarna med dörrarna vända utåt. Detta för att säkerställa att de boende enkelt kunde ta sig in och ut.

RESULTATET

Renoveringsarbetet pågår fortfarande, men allt pekar på att den tillfälliga lösningen är framgångsrik. Vi hoppas kunna återkomma med en slutlig bedömning av detta uppdrag inom kort. Det är högst troligt att denna typ av ad hoc-förvaringslösning kommer att bli alltmer efterfrågad. Det är ont om utrymme i städerna, och vem vet var den här typen av förråd blir aktuell härnäst?

BEHÖVER DU HJÄLP?

TITAN Containers är experter på lagerförvaring och kan hjälpa dig att förvara vad som helst, var som helst. Vi erbjuder allt från innovativa förvaringslösningar liknande den i Köpenhamn till smidig uthyrning till enskilda privatpersoner. Kontakta oss gärna om du vill ha mer information som löser din specifika förvaringsutmaning.

Hör av dig!

Vi kan hjälpa dig att hitta en användbar container på nolltid. Har du frågor om våra produkter eller tjänster? Hör gärna av dig!

VI ÄR CERTIFIERADE FÖR, ELLER KAN STÖDJA EFTERLEVNAD AV, FÖLJANDE ACKREDITERINGAR
  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate