COCA-COLA FICK HJÄLP ATT ÖKA PRODUKTIONEN I RUMÄNIEN

Publicerat:
COCA-COLA
Önskat antal containrar:
10
Tillgängliga modeller:
Plats:
Ploiesti, Rumänien
Bransch:
Mat & dryck

TITAN har samarbetat med Coca-Cola i Rumänien sedan 2015. Deras första kylcontainer var en enda 40 fot ArcticStore. Nyligen behövde de ännu fler.

UTMANINGEN

Coca-Cola är en av våra största kunder. Ett av världens populäraste dryckesmärken har anlitat oss för att stötta fabriken i Rumänien i nästan ett decennium. De hade redan en flotta med ArcticStore på 40 fot på sammanlagt fyra enheter när de kontaktade oss och ville nu hyra fler.

De var i behov av mer kylutrymme för produktionen i sin huvudfabrik i Ploiesti. Med andra ord gott om plats för att lagra råvaror till alla läckra drycker på en temperatur på -18 °C. De är verksamma i landets soliga södra del.

LÖSNINGEN

Vi besökte Coca-Cola för att berätta om våra Arctic SuperStore som vi ansåg vara precis vad de behövde. Arctic SuperStores är en kombination av olika modeller från vårt gedigna sortiment. De kan användas som modulära enheter och omvandlas till stora, öppna lagerlokaler i alla former och storlekar.

Lösningen passade dem perfekt. De beställde två separata Arctic SuperStores. Respektive bestod av fyra av våra energieffektiva 40-fots kylcontainrar Arctic Tropical. De inkluderade också 2 x ArcticStore på 20 fot i beställningen.

LEVERANS

När kunden hade sett över våra beräkningar och insett fördelarna med att hyra istället för att köpa av oss, beslutade de att överge planerna på att köpa in SuperStore-enheter. De tecknade ett hyresavtal till minst 2026. Vi levererade SuperStore-enheter i två omgångar med två månaders mellanrum och hjälpte till att driftsätta dem.

RESULTATET?

En nöjd kund, utan tvekan! Coca-Cola i Rumänien är mycket nöjda med sina två rymliga SuperStore-enheter som inte bara kan kyla ner till -40 °C utan också håller nere energikostnaderna tack vare den senaste generationens teknik och överlägsna isoleringsnivåer. Liksom alla kunder som ser våra Arctic SuperStore för första gången blev de imponerade av hur mycket våra mångsidiga modulära enheter rymmer, samt att lösningen kan skräddarsys.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Vill du ta reda på hur ArcticStore kan hjälpa just ditt företag? Vårt team svarar gärna på dina frågor!

Lär dig allt om våra kylcontainrar, inklusive UltraFreezer som kyler så lågt som -75°C och hör mer om våra fantastiska modulära SuperStores.

Hör av dig!

Vi kan hjälpa dig att hitta en användbar container på nolltid. Har du frågor om våra produkter eller tjänster? Hör gärna av dig!

EFFEKTIV TEMPERATURKONTROLLERING MED VÅRT SORTIMENT

ArcticStore

ArcticStore

Vår standardkylcontainer är mångsidig och robust. Finns att hyra med snabb leverans i hela Sverige.

Temperaturintervall:-40°C till +45°C
Storlekar:
10 fot, 20 fot, 40 fot
Ta reda på mer
Arctic SuperStore – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic SuperStore

En modulär SuperStore som kan vara en kombination av ArcticStores och/eller ArcticBlasts.

Temperaturintervall:-40°C till +45°C
Storlekar:
20 fot, 40 fot
Ta reda på mer
Arctic UltraFreezer – kylförvaringscontainer

Arctic UltraFreezer

Konfigureras enkelt för biomedicin & life science och är passande för oljig fisk som tonfisk.

Temperaturintervall:-75°C till -10°C
Storlekar:
20 fot, 40 fot
Ta reda på mer
ArcticBlast – Cold Storage. Refrigerated Containers.

ArcticBlast

Snabb nedkylning, frysning och med ett generöst temperaturintervall. Max kapacitet: 76 000 Kcal/timme.

Temperaturintervall:-40°C till +45°C
Storlekar:
20 fot, 40 fot
Ta reda på mer
Arctic-MiniStore-350x290

Arctic MiniStore

Kyl direkt på plats! En smidig mini-enhet som passar stora eller små evenemang, för privat och företag.

Temperaturintervall:-25°C till +5°C
Storlekar:
8 fot
Ta reda på mer
HotStore – Hot Storage Containers

HotStore

Perfekt för värmetestning, kontrollerad avfrostning, lagring av kemikalier och mycket mer.

Temperaturintervall:+45°C till +85°C
Storlekar:
20 fot, 40 fot
Ta reda på mer

VI HJÄLPER EN MÄNGD BRANSCHER MED KYLFÖRVARING

Supermarkets & Retail Sector Supermarkets and Retail
Stormarknader & butiker

Våra kunder är verksamma i både små bolag och stora livsmedelsföretag över hela landet. Från Ystad till Umeå. Vår ArcticStore-kollektion är tillräckligt mångsidig för att möta alla behov.

Pharmaceuticals Sector Pharmaceutical Sector – Cold Storage
Läkemedel

Våra kunder har stort behov av att bibehålla förvaring på låga temperaturer eller kyla ner innehållet snabbt. Då kommer ArcticBlast eller UltraFreezer väl till pass. Uppnå temperaturer på ner till -75° snabbt.

Food and Beverages Sector Food and Beverages
Mat och dryck

Denna stora och varierande bransch är i behov av varma, kalla och blandade temperaturer för att bevara livsmedel väl. Dessutom, här behövs hög flexibilitet för att snabbt kunna hyra ut kylförvaring.

Events and Catering Sector Events and Catering
Evenemang & catering

Vart än ditt evenemang, show, konferens eller fest arrangeras, så ser vi till att cateringteamet kan arbeta effektivt tack vare innovativa kylförvaringslösningar. Vi levererar snabbt till stora festivaler eller bröllop till ett bra pris.

Cold Chain Logistics Sector Cold Chain Logistics
Logistik för kylkedjan

TITAN spelar en viktig roll vid kylkedjelogistik för tusentals företag, och erbjuder temperaturkontrollerade enheter vid varutransport. Vi har 20 års erfarenhet av kylkedjelogistik.

Public Health and Services Sector Public Health & Services Sector – Cold Storage
Regional sjukvård & vårdbolag

Allt från tillfälliga sjukhuslabb till forskningscentrum och vaccindistribution – vi stöttar sjukvårdssektorn när behovet är som störst. Andra innovativa funktioner är vägglusbekämpning på temperaturer upp till -40°C.

Industrial Sector Industrial
Industri

Inom flygplans, fordons- och bilindustrin är det vanligt med temperaturkontrollerade testmiljöer. Det är betydligt smidigare att identifiera ineffektiva komponenter på marken jämfört med tusentals meter upp i luften!

Agriculture Sector T_White_Agriculture_TITAN_new
Jordbruk

Vi erbjuder portabla kylförvaringslösningar som passar i jordbrukssektorn så att hjulen kan fortsätta snurra. Få hjälp med allt från kylda rum för färska snittblommor till djupfrysning av kött.

Technology Sector Technology
Teknik

TITAN ser till att bistå med allt från batterilagring till testning av serverhallar. Tack vare det stora utbudet och den gedigna temperaturkontrollen hittar de flesta det de behöver. Vi strävar efter att hjälpa innovativa företag att skala upp eller…

Broschyrer
KLICKA HEM VÅR SENASTE BROSCHYR OM KYL- OCH FRYSFÖRVARING

Du hittar mer information om vårt ArcticStore-sortiment i vår trevliga broschyr som finns att laddas hem eller läsa online. Ingen registrering krävs.

JA, TACK!

VI ÄR CERTIFIERADE FÖR, ELLER KAN STÖDJA EFTERLEVNAD AV, FÖLJANDE ACKREDITERINGAR
  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate