Ljudisolerande hytter för containrar

Nästan alla kylcontainrar har ett genomsnittligt dB-värde (decibel) som överstiger det tillåtna värdet i bostäder, innerstäder eller andra platser med strikta krav.

Dessa förhöjda ljudnivåer orsakas av de högteknologiska elektriska komponenterna som arbetar för fullt med att kyla luften inuti containern.

Även om de flesta inte skulle kalla det ”bullrigt”, är dessa nivåer ibland högre än vad som tillåts i vissa miljöer.

Lösningen är att lägga till en ljudisolerande hytt. Här på bilden ser du den akustiska hytten, det vill säga metallboxen i blått. Den hjälper till att dämpa ljudet från kylaggregaten och eliminerar merparten av allt buller.

Våra akustikhytter minskar de genomsnittliga dB-emissionerna så att du kan använda dina kylcontainrar dygnet runt i alla utrymmen.

Det innebär att du kan få ut mesta möjliga av containrar från hela TITAN-kollektionen när som helst, dag som natt. Om du har några frågor om våra innovativa ljudisolerande hytter är du välkommen att kontakta oss.

Leverans – snabb leverans över hela Sverige.

Pris – kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Acoustic Cabins – Container Accessories
SE-depots-TITAN-closeup_map
HITTA EN DEPÅ NÄRA DIG

Tack vare våra strategiskt placerade anläggningar i Sverige är våra containrar endast en kort bilresa bort, vilket håller nere leveranskostnaderna. Få din förrådscontainer, portabla kontor eller kylförvaringslösning på plats på nolltid.

HITTA DEPÅ

VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED JUST NU?

Alla företag som kontaktar oss har högsta prioritet. Du får snabb och smidig support vid förfrågningar eller problem. Ring oss direkt för rådgivning, eller skicka ett e-postmeddelande. Vi återkommer så snart vi kan.

TA KONTAKT

VI ÄR CERTIFIERADE FÖR, ELLER KAN STÖDJA EFTERLEVNAD AV, FÖLJANDE ACKREDITERINGAR
  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate