TITAN Containers förblir ett av Danmarks bäst skötta företag

Publicerat:
En av de bäst skötta företagen i Danmark

Deloittes utmärkelse ”Best Managed Companies” delas för närvarande ut i 25 länder över hela världen. Utmärkelsen ges till det bäst skötta företaget i varje land utifrån följande kriterier:

  • Strategi
  • Kapacitet
  • Engagemang
  • Ekonomi

Med tanke på att det finns hundratusentals privata företag i Danmark råder det ingen brist på konkurrens när det gäller att vinna denna prestigefyllda utmärkelse. TITAN Containers har dock för tredje året i rad lyckats placera sig bland de 16 bäst skötta företagen i landet. Vi kunde inte vara stoltare!

En talesman för Deloitte kommenterade enligt nedan:

”Framgången för årets vinnande företag är ett resultat av investeringar i talang och teknik, en förmåga att förnya sig i en konkurrensutsatt miljö och viljan att konkurrera på den globala arenan.

De vinnande företagen har bevisat sin kompetens och sitt engagemang för att leverera och implementera en tydlig och stark strategi, vilket gör att de kan påverka organisationens framgångar och prestationer på en högre nivå.” 

TITANs Group Business Analyst, Mette Louisa Barker (t.h.), tog emot priset å Layland Barkers, grundarens, vägnar från Julie Bygholm, en representant för Deloitte. Evenemanget var en spektakulär tillställning, en möjlighet att träffa andra företag i toppskiktet och att passa på att uppmärksamma teamets hårda arbete.

HUR FÅR MAN DELOITTE:S UTMÄRKELSE ”BEST MANAGED COMPANY”?

Deltagande företag genomgår en ansökningsprocess i två faser:

Fas 1 avgör om ett företag är berättigat till utmärkelsen. Uppfyller företaget kriterierna?

Fas 2 består av en labbsession. Här utmanas och utvärderas företagets prestationer inom strategi, förmåga, engagemang och ekonomi av en oberoende jury i samarbete med Deloitte.

Några av jurymedlemmarna 2023 är: Nina Smith, professor i ekonomi vid Aarhus universitet; Lars Cordt, partner på den danska private equity-fonden Axcel, Christoph Grimpe, professor i innovation och entreprenörskap vid Copenhagen Business School  och Jens Bjerg Sørensen, VD för Schouw & Co.

VAD HÄNDER HÄRNÄST HOS TITAN CONTAINERS?

Teamet på TITAN är hedrade över att ha blivit utsedda till ett av Danmarks ”Best Managed Companies, 2023”. Utmärkelsen bekräftar vårt engagemang i branschen och är en rejäl morot när vi fortsätter att driva innovation och hållbarhet inom sektorerna för kylförvaring, lagerförvaring och self storage.

Vi vill passa på att gratulera de andra vinnarna i Danmark 2023: Autorola Group, Bierholm, Creativ Company, European Energy, FairWind, Guldmann, HedeDanmark, Hoyer, H+H International, Micro Matic, Monjasa, Sanovo Technology, Semco Maritime, Svanehøj Danmark och Too Good To Go. Vi vet hur mycket hårt arbete det krävs för att få utmärkelsen, så ett stort tack till er alla!

Vad väntar härnäst för TITAN? Det finns ytterligare 24 länder över hela världen där denna utmärkelse ges. Danmark är bara början! Vi har just nu förvärvat ALPHA Containers för att driva ytterligare tillväxt. På tal om danska marknaden – en av nyheterna i företaget är att vi har fått en ny VD och CFO.

ANDRA NYHETER SOM KANSKE ÄR INTRESSANTA:

VI ÄR CERTIFIERADE FÖR, ELLER KAN STÖDJA EFTERLEVNAD AV, FÖLJANDE ACKREDITERINGAR
  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate