Containers-for-Hire - One Way Leasing Containers-for-Hire - One Way Leasing

ENVÄGSHYRA AV CONTAINER

Denna kostnadseffektiva metod används för att transportera gods utomlands, även kallat envägsuthyrning.

Shipping Containers For Hire

TITAN GÖR INTERNATIONAL TRANSPORT ENKEL OCH KOSTNADSEFFEKTIV 

TITAN är i sann bemärkelse ett globalt företag med närvaro i mer än 90 länder. Vårt internationella avtryck innebär att fraktcontainrar som hyrs i Sverige kan lämnas av på många platser utomlands.

Vi kallar detta Envägsleasing (även känt som envägsuthyrning eller 1-trip uthyrning). Det är ett smidigt sätt att hålla kostnaderna nere när du transporterar gods till utlandet. Om du hyr containrar av oss som ska fraktas till något av de länder där vi har en bas behöver du inte betala för att få dem tillbaka till Sverige. I vissa fall är envägsleasing av containrar ett bra alternativ till att köpa fraktcontainrar. Varför betala för att en tom container ska returneras till Sverige om du inte behöver den?

FÅ EN OFFERT

  • Snabb leverans

    Snabb leverans

    Tack vare våra effektiva depåer är leveranskostnaderna lägre.
  • Oslagbart containerutbud

    Oslagbart containerutbud

    Från små till stora containrar. Dessutom hittar du kontorsenheter, offshorecontainrar och mycket mer.
  • 550 000 containrar har levererats

    550 000 containrar har levererats

    Tusentals kunder har gett oss förtroendet att leverera containrar sedan 1987.
  • Vänlig och snabb support

    Vänlig och snabb support

    Vårt proffsiga team hjälper dig att hitta exakt det du letar efter.

BETALA BARA FÖR CONTAINERNS DROP-OFF 

Oavsett vart du transporterar din container tar vi inte ut någon hyresavgift om vi har en anläggning som containern kan återlämnas till i andra änden. Istället behöver du endast betala en drop-off avgift.

Beloppet du betalar baseras på det land du transporterar containern till. Om det är en plats där det är troligt att containern snabbt kan återanvändas av en annan kund blir avgiften lägre.

I dagsläget har vi kunder som använder TITAN:s lösningar för envägsleasing av containrar varje dag. Det är en del av vårt engagemang för global sjöfart, vilket innebär att du kan transportera gods till bästa möjliga priser.

SÅ FUNGERAR DET: VÅR ONE-WAY LEASING I DETALJ 

1/ Bekräfta med oss att ditt destinationsland ingår i vårt nätverk för one-way leasing.

2/ Välj din container – 40 fot high cubes och 20 fot standardcontainrar är populära.

3/ Be oss om en offert på en avgift för one-way drop-off. Avgiften baseras på sannolikheten för att containern snabbt kan hyras ut igen i destinationslandet. I områden där containrar har en snabb omsättning är priserna lägre.

4/ När du har bekräftat offerten behöver du komma överens med dina transportörer om att hämta containern från närmaste TITAN-depå. Vi organiserar inte frakt av containrar.

5/ Se till att du ordnar leverans av containern till den överenskomna utomeuropeiska TITAN-anläggningen (eller partnerdepån) när den har lossats.

FÅ EN OFFERT

VILKEN TYP AV CONTAINER FUNGERAR BÄST FÖR ENVÄGSLEASING?

Alla våra fraktcontainrar i storlekarna 20 fot och 40 fot är lämpliga att placeras på internationella lastfartyg. De är alla tillgängliga för envägsuthyrning.

För maximal effektivitet vid export väljer kunderna ofta en av våra 40 fot high cubes som är en hel fot högre än vanliga fraktcontainrar.

Vi kan också anpassa containerns egenskaper enligt de varor som transporteras.

Våra fraktcontainrar är lämpliga för alla klasser och kategorier av gods, från hushållsvaror till industriell utrustning.

Vår trevliga kundtjänst finns till hands för att hjälpa dig att hitta rätt containertyp för ditt gods.

SE-depots-TITAN-closeup_map
HITTA EN DEPÅ NÄRA DIG

Tack vare våra strategiskt placerade anläggningar i Sverige är våra containrar endast en kort bilresa bort, vilket håller nere leveranskostnaderna. Få din förrådscontainer, portabla kontor eller kylförvaringslösning på plats på nolltid.

HITTA DEPÅ

VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED JUST NU?

Alla företag som kontaktar oss har högsta prioritet. Du får snabb och smidig support vid förfrågningar eller problem. Ring oss direkt för rådgivning, eller skicka ett e-postmeddelande. Vi återkommer så snart vi kan.

TA KONTAKT

VI ÄR CERTIFIERADE FÖR, ELLER KAN STÖDJA EFTERLEVNAD AV, FÖLJANDE ACKREDITERINGAR
  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate