BYGGBOD ELLER LUNCHRUM? CONTAINER FÖR BYGGARBETSPLATSER

Förutom att varor, material och verktyg behöver förvaras torrt måste ovälkomna besökare hållas borta. Hyr eller köp en säker container idag.

Storage At Your Place - Buy Or Rent a Container

ETT MINI-FORT KNOX PÅ DIN BYGGARBETSPLATS

De flesta byggarbetsplatser sprudlar av aktivitet. Material och avfall fraktas in och ut. Inkommande gods måste skyddas väl. Förvara det i ett säkert, låsbart förvaringsutrymme så att platscheferna kan hålla koll på vad som finns tillgängligt inför nästa fas i projektet.

Lika viktigt är det med säkerheten. Om du har maskiner, borrar, skyddshjälmar, skiftnycklar och specialutrustning till ett värde av tusentals kronor kan byggarbetsplatser vara en guldgruva för tjuvar, särskilt efter mörkrets inbrott.

TITAN:s enheter är robusta sjöcontainrar. De är tyngre och mer rejält byggda än de som betecknas som ”förvaringscontainrar” och erbjuds av andra containerföretag.

Helt enkelt exakt den typ av containrar som du behöver när du prioriterar säkerhet och trygghet på byggarbetsplatsen.

Våra containrar levereras med en fabriksmonterad låsbox för att skydda ditt hänglås. Det är inte lätt att göra inbrott i containern.

FÅ EN OFFERT

DÄRFÖR LITAR BYGGSEKTORN PÅ VÅRA CONTAINRAR

När du vänder dig till TITAN kring lösningar på byggarbetsplatsen får du hjälp av ett av de bästa företagen i branschen. Här är 6 anledningar till att folk väljer oss:

1. God erfarenhet

TITAN har varit i containerbranschen i över 35 år och har nu ett av de största sortimenten av förvaringscontainrar till uthyrning eller försäljning i Skandinavien. Vårt vänliga team hjälper dig gärna.

2. Expertis inom byggsektorn

Vi började inom sjöfart och gick snabbt över till industrin – så även byggarbetsplatser. När du säger att du behöver 5 x 20-fotare och en 40 fot high cube-container i morgon, förstår vi att du menar allvar.

3. Konkurrenskraftiga priser

Vi köper in våra containrar i bulk och samverkar med olika intressenter på global nivå. (TITAN har verksamhet i över 90 länder). Vår oslagbara förhandlingsstyrka innebär lägre priser för kunderna.

4. Snabb leverans

Med flera depåer över hela Sverige behöver du inte vänta i veckor på att vi ska transportera din container till byggarbetsplatsen. Vi verkar lokalt och globalt.

5. Stort urval av containrar

Vissa företag som hyr ut och säljer containrar har några dussin modeller i lager och måste börja leta efter vad du vill ha från tredje part när din beställning kommer in. Vi har tillgång till tusentals nya och begagnade lagercontainrar. Och vi äger dem alla.

6. Inga långa bindningstider

Inom byggbranschen är det inte ovanligt att man behöver pausa arbetet i några månader om det uppstår ett tekniskt fel. Om man förlorar ett kontrakt behöver anläggningen flyttas. När du hyr lagercontainrar av oss kan du avsluta hyresavtalet när du vill.

FÅ EN OFFERT

  • Snabb leverans

    Snabb leverans

    Tack vare våra effektiva depåer är leveranskostnaderna lägre.
  • Oslagbart containerutbud

    Oslagbart containerutbud

    Från små till stora containrar. Dessutom hittar du kontorsenheter, offshorecontainrar och mycket mer.
  • 550 000 containrar har levererats

    550 000 containrar har levererats

    Tusentals kunder har gett oss förtroendet att leverera containrar sedan 1987.
  • Vänlig och snabb support

    Vänlig och snabb support

    Vårt proffsiga team hjälper dig att hitta exakt det du letar efter.
Site Accommodation Conntainers For Hire

VI ERBJUDER SMIDIGA BYGGBODAR TILL VÅRA KUNDER

TITAN Container ser inte bara till att du kan förvara material, verktyg och maskiner, vi erbjuder också ett trevligt utrymme för din personal.

Självklart ska platschefen ha en kontorsplats!

Vår minsta portabla kontorscontainer är 10 fot. Den är perfekt för en enda person, en dator, plus gott om arkivutrymme som hjälper dig att hålla reda på personal och varor. För det större teamet har vi 20 fot portabla kontorsutrymmen och enorma 40 fot containrar.

Bjud in byggteamet i värmen

Att erbjuda byggpersonalen ett varmt personalrum är perfekt när de vill pausa med go’fika och byta om. Vi hyr ut portabla mässrum, torkrum, duschar, omklädningsrum, toaletter och andra byggbodar. Alla modeller finns också att köpa.

Kontakta oss gärna idag för en offert!

FÅ EN OFFERT

SE-depots-TITAN-closeup_map
HITTA EN DEPÅ NÄRA DIG

Tack vare våra strategiskt placerade anläggningar i Sverige är våra containrar endast en kort bilresa bort, vilket håller nere leveranskostnaderna. Få din förrådscontainer, portabla kontor eller kylförvaringslösning på plats på nolltid.

HITTA DEPÅ

VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED JUST NU?

Alla företag som kontaktar oss har högsta prioritet. Du får snabb och smidig support vid förfrågningar eller problem. Ring oss direkt för rådgivning, eller skicka ett e-postmeddelande. Vi återkommer så snart vi kan.

TA KONTAKT

VI ÄR CERTIFIERADE FÖR, ELLER KAN STÖDJA EFTERLEVNAD AV, FÖLJANDE ACKREDITERINGAR
  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate