PLATTAN I MATTAN – VI LEVERERAR KYLFÖRVARING PÅ REKORDTID!

Publicerat:
RED BULL FORMEL 1
Önskat antal containrar:
27
Tillgängliga modeller:
Plats:
Spielberg, Österrike
Bransch:
Event & catering

I den tryckande sommarvärmen kunde behovet av kalla drycker vid Österrikes GP inte ha varit större. TITAN kom till undsättning med en riktig dunderleverans.

PROBLEMET

TITAN har arbetat med Red Bull i många år. Att tillhandahålla kylförvaringslösningar till den årliga österrikiska GP-tävlingen på Red Bull Ring är inget nytt under solen. Vår bokning av 2023 års GP råkade sammanfalla med hög sommarvärme och rekordförsäljning av biljetter som avslöjade att mer än 300 000 personer skulle komma.

Vi behövde få igång en fullt fungerande kylförvaringslösning under hela GP-helgen. Varma drycker medan racerbilarna susade förbi på asfalten skulle inte vara särskilt lyckat.

LÖSNINGEN

Red Bull är en uppskattad kund och deras eget logistikteam samarbetade smidigt tillsammans med vårt team för att ta reda på exakt hur många kylcontainrar som skulle behövas, och när. Det magiska tal vi kom fram till var 27 – ett lyckotal inom F1 som bland annat Ayrton Senna brukar välja.

Allt vi behövde göra nu var att ordna med hämtningen av dessa 27 ArcticStore-containrar – som kan kyla ner till -40 °C – från tre olika depåer en vecka innan evenemanget.

LEVERANSEN

Tack vare ett minutiöst planeringsschema levererades varenda en av de 27 containrarna till Spielberg F1-anläggningen på överenskommet leveransdatum. Vårt skickliga team lyckades få alla på plats i hela anläggningen. Redo att användas på bara sju timmar!

Sedan var det dags att lasta in hundratusentals drycker, vilket (tack och lov) inte ingick i leveransen. Vi hade jourhavande beredskap för att se till att alla ArcticStore-enheter skulle fungera fläckfritt under de närmaste dagarna. Vilket de gjorde! Sedan kom vi tillbaka för att hämta dem när alla gäster hade åkt hem.

RESULTATET?

Tusentals glada motorsportfans fick uppleva en härlig helg med god tillgång till alla kalla drycker de kunde tänkas behöva. Varenda burk eller flaska höll den ultimata temperaturen i våra praktiska ArcticStore-containrar.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Vi hjälper evenemangsansvariga över hela världen att hålla mat och dryck ordentligt kylda. Våra kunder är allt från konsertarrangörer till mässarrangörer. TITAN Containers har den tekniska kapaciteten, lagerhållningen och inställningen som behövs så att vi kan uppfylla dina krav när som helst, var som helst. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Hör av dig!

Vi kan hjälpa dig att hitta en användbar container på nolltid. Har du frågor om våra produkter eller tjänster? Hör gärna av dig!

VI ÄR CERTIFIERADE FÖR, ELLER KAN STÖDJA EFTERLEVNAD AV, FÖLJANDE ACKREDITERINGAR
  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate