FÅ ETT ERBJUDANDE

TITAN Containers Colour Logo Transparent

TITAN Containers erbjuder försäljning och uthyrning av olika containertyper, energisnåla kyl-/fryscontainrar och självförvaring i Sverige. Med över 30 års erfarenhet, rikstäckande depåer och skräddarsydda lösningar, levererar vi till tusentals nöjda kunder.

+46 42 121955

Vilken tjänst söker du ?

KÖP ELLER HYRFÖRFRÅGAN

FÖRVARING/FÖRRÅDSFÖRFRÅGAN

KYLFÖRVARINGSFÖRFRÅGAN

 

INDUSTRI - LIVSMEDEL

KYLFÖRVARINGSFÖRFRÅGAN +46 42 121955

Meet and poultry - TITAN Containers

 

LAGRING AV FÄRSKT OCH FRYST KÖTT OCH FÅGEL


Producenter, återförsäljare och konsumenter drar nu nytta av våra lösningar för temperaturkontrollerad lagring. Med ett intervall på -40 °C till +45 °C, TITANs 10 fot, 20 fot och 40 fot ArcticStores och våra större SuperStores erbjuder vi en mängd möjligheter för hela köttindustrin. Alla som är involverade i köttets kylkedja, från gårdarna till de stora snabbköpskedjorna, förväntar sig en effektiv och kort- och medelfristig kylförvaring av kött och charkuterier.

FÄRSK, FRYST FISK OCH SKALDJUR


...ett annan vanligt användningsområde. Våra containrar har lufttäta dräneringsrör och är lätta att rengöra för att upprätthålla hygieniska förhållanden i kylrummet. Fet fisk förvaras ofta bäst vid temperaturer på -30/40 °C och tonfisk vid -50/60 °C. ArcticStores arbetar minst ner till -40 °C, och vår  Arctic Ultra Freezer är perfekt för att kyla tonfisk ner till -60 °C.

Den låga fläkthastigheten vid lämpliga kyltemperaturer minskar uttorkningen av oskyddad fisk under lagringen.

ArcticStores har 4 hermetiskt slutna avloppsrör, ett i varje hörn, om du vill förvara färsk fisk på is.

Du kan använda vår ArcticBlast för att frysa eller kyla alla typer av fångad och odlad sötvattens- och saltvattenfisk.

FROZEN FISH AND SEAFOOD

 

LAGRING AV MJÖLK OCH MEJERIPRODUKTER


De flesta mjölk- och mejeriprodukter kan förvaras i våra containrar. Exakt temperaturkontroll och enkel rengöring av den rostfria insidan skapar en perfekt miljö för alla mejeriprodukter och deras obrutna kylkedjan.

Arcticstore  - TITAN Containers

 

ICE CREAM, DESSERTS, FROZEN YOGHURT AND OTHER FROZEN DELICACIES

 

GLASS, DESSERTER, FRYST YOGHURT OCH ANDRA FRYSTA DELIKATESSER.


Korrekta frystemperaturer minskar risken för kvalitetsförsämring eller bildning av iskristaller för alla typer av glass.

Våra fryscontainrar kan ställas ner till -40 °C. De flesta kunder anser att cirka -30 °C är den lämpligaste temperaturen.

Perfekt hygien, användarvänlighet och 100 % kostnadseffektivitet gör våra kylrum till ett optimalt alternativ för denna kundsektor. Använd ArcticBlast för snabb kylning eller snabb frysning. Kan användas för alla typer av kött.

ArcticStore

BEHÖVER DU SÄKER, PÅLITLIG, ANVÄNDARVÄNLIG
KYLFÖRVARING?

FRÅGA NU EFTER ARCTICSTORE™-MODELLEN SOM PASSAR DINA BEHOV.

Snabb, vänlig och professionell service från våra erfarna kundtjänstteam. Vi kan leverera den direkt till din dörr. Snabb tillgång till ArcticStores ex-depå i nästan 40 länder. Mer specialiserade modeller finns ofta tillgängliga i våra viktiga distributionscenter. Kort- och långtidsuthyrning transparent prissättning och inga dolda kostnader.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig.

Ring oss på +46 42 121955